Wysłany: Pon Lut 25, 2008 22:04 [R45] Spryskiwacze i głośniki
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
mam dwa pytanka:
1. moj roverek posiada spryskiwacze na lampy czy moze mi ktos powiedziec jak ustawic "wajche" by dzialaly tylko spryskiwacze na szybe, bo te na lampy dzialaja rownoczesnie z tymi na szybe?
2. z 6 glosnikow ktore sa umieszczone w pojezdzie dzialaja mi tylko 4 , nie dzialaja te po stronie kierowcy, nie wiem czy po prostu wlascieciel przedemna je odlaczyl, a nie chce rozbierac boczku, moze w innym miejscu je mozna odlaczyc
prosze o jakies rady
dzieki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 22:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprawdz czy przy zbiorniku płynu do spryskiwaczy masz dwie czy jedną pompkę jeśli jedna to ciężko będzie bo trzeba by było dołożyć drugą i oddzielny włącznik jeśli dwie to wystarczy tylko włącznik.
Z tego co się mi wydaje przód będziesz miał na jednej pomce więc ciężko to będzie rozdzielić.
Przerabiałem temat bo chciałem w swojej R25 wstawić spryskiwacze na lampy. Przęglądałem sporo zbiorniczków do spryskiwaczy i zazwyczaj były to dwie pompki(tył i przód).
Podejrzewam że raczej nic nie poradzisz. Chociaż świat wynalazkiem stoi .
Daj znać co wymyśliłeś
[ Dodano: Wto Lut 26, 2008 07:24 ]
qefuss napisał/a:
2. z 6 glosnikow ktore sa umieszczone w pojezdzie dzialaja mi tylko 4 , nie dzialaja te po stronie kierowcy, nie wiem czy po prostu wlascieciel przedemna je odlaczyl, a nie chce rozbierac boczku, moze w innym miejscu je mozna odlaczyc
prosze o jakies rady
dzieki
Oglądałeś wiązkę przy radiu?? Sprawdz pierw tam. A boczek nie jest ciężko rozebrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum