Wysłany: Pon Lut 25, 2008 16:04 [R45] Sprzęgło jak bumerang
Typ: IDT Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam.Miesiąc temu wymieniane miałem sprzęgło(komplet firmy valeo),wszystko było cacy,aż do wczoraj.Jadę sobie do wrocka,chcę wyprzedzać a roverek zawył,ale nie przyspiesza,dopiero po chwili złapał moc.Tak było kilka razy,a póżniej objawy ślizgającego się sprzęgła ustąpiły.O co chodzi?.Dodam jeszcze,że mechanik jak wymieniał sprzęgło,to mówił,że łapa była lekko zapieczona,ale ją rozruszał.Jako ,że nie rozpracowałem jeszcze budowy tego przecudnego pojazdu,zwracam się o pomoc:gdzie dokładnie znajduje się ta łapa.Zdjąłem skrzynkę bezpieczników i znalazłem pompkę sprzęgła(pomoc znalazłem w archiwum).Czy ta nieszczęsna łapa jest pod obudową filtra powietrza?Z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam.
_________________ a.p
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 21:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 16:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum