Wysłany: Sob Mar 01, 2008 12:52 [R416] Można tak jeździć?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witam, niedawno wymieniano mi uszczelkę pod głowicą, bo zaczynała się pocić... minęły 2 tygodnie i widzę, że znów to samo, widać coś spartolili.
Oddałbym do reklamacji, ale mam pilny wyjazd. Czy można z taką pocącą się uszczelką jechać trochę dalej (ca 300 km w jedną stronę), czy stanie się nieszczęście?
Jeżeli można to jak mam jeździć żeby nie zepsuć?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 22:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 12:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poci się, powiedziałbym miernie, na 600 km ubyło mniej niż 1cm płynu ze zbiorniczka - teraz przynajmniej wiem skąd - udało mi się wytropić krople na podłodze w garażu
Nie mieszają się, płyn jest czysty, korek oleju również.
K..wica mnie weźmie
Ewidentnie przepuszcza w lewym przednim rogu silnika przy uszczelce, niebieski płyn, musi być to, strużka idzie na dół - i zwilża rant miski olejowej (najpierw myślałem że to miska ) Kupę forsy zapłaciłem za wymianę tego i paska, a teraz się zastanawiam, czy nie jechać gdzie indziej, bo jak oddam znów tam, pewnie znów spartolą... Tylko kasy szkoda.. ehh
Oddaj im do reklamacji i nic nie bedziesz musial placic
Jak teraz beda musieli naprawic spartolona robote , to zrobia to dobrze , zebys trzeci raz do nich nie jechal
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum