Kurde to niebieski sprężyny też coś oznaczają??? Ja mam w swoim 220 niebieskie sprężyny i żółte amorki. Auto jest niziutkie i to mnie wkurza bo ciężko się jeździ po Warszawie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Kurde to niebieski sprężyny też coś oznaczają??? Ja mam w swoim 220 niebieskie sprężyny i żółte amorki. Auto jest niziutkie i to mnie wkurza bo ciężko się jeździ po Warszawie
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 16:58
michone napisał/a:
Michal982 napisał/a:
wymontuj i sprzedaj:) chodliwy towar
Ile zglebiają
Panowie jak znajdę chwile czasu to zrobię zdjęcia na tygodniu i sami zobaczycie jak to wygląda i czy wogóle to jest coś warte. Może zobaczę też numer albo producenta sprężyn i amorów bo one tez jakieś żółte i twarde mi się wydają. Ale nie wiem może to tylko złudzenie bo autkiem jeżdżę od niedawna i to mój pierwszy Rover. Znajomy powiedział również, że mam jakieś dobre opony Brigston Potenza.
Nooooo miał rację Swoją drogą też jestem ciekaw tych Twoich sprężyn i wysokości auta na nich. Możesz zmierzyć odległość do dołu zderzaka przedniego na srodku auta A i napisz jaki masz rozmiar opon obecnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum