Wysłany: Nie Mar 09, 2008 21:00 [R416] COŚ STUKA W KOLE
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witam!
Podczas jazdy coś cały czas mi stuka koło lewego przedniego koła. tak jakby coś się tam obracało i stukało i czasami zaczyny buczec gdy przekrocze 90km/h. Zaznaczę że wymieniłem łożysko w kole i z początku było cicho ale teraz zaczeło bardziej tak postukiwac. Za wszelkie porady bardzo dziękuje. Mechanik mówi że to może być łożysko przy skrzyni biegów te po prawej stronie czy to prawda?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 20:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 21:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
może być łożysko w skrzyni, ale jeszcze sprawdź, czy skręcenie kół maksymalnie w którąś strone nie nasili, bąź nie zmieni częstotliwości stukow. Jeśli coś się zmieni przy skręcaniu, to będzie przegub
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum