Wysłany: Sro Mar 19, 2008 21:03 [R420] Cewka zapłonowa (zdjęcie może się komuś przyda)
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
[420si,99r ]przeniosłem cewkę zapłonową,mam instalkę lpg.i roverek mi strzelał po kałużach przeniosłem cewkę na górę jak widać i jest oki może się komuś przyda
_________________ grib420si.99r.lpg
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 22:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 21:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u Senn'a w 820 ta cewka jest kolo silnika na wysokosci walka wydechowego
mozna powiedziec ze w miejscu kopulki
a gdzie byla wczesniej u Ciebie
na bloku przy skrzyni biegów na dole 420si nie mają osłon silnika od dołu i woda dawała na cewkę.Nawet na benzynie po kałuży się krztusił
Cytat:
przewody WN nie dotykaja do przepustnicy
z czasem moga sie przetrzec od drgan
nie dotykają, ale są za długie następne dorobię na zamówienie w firmie medbryt koszt jak za normalne,no i kwestia ułożenia ich.Przynajmniej kłopoty się skończyły.pozrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum