Wysłany: Pon Mar 10, 2008 11:17 [R45] Szyba elektryczna
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Ostatnio elektryk mi naprawiał szybę elektryczną od kierowcy, bo w ogóle nie chodziła. I chyba coś źle podpiął, bo gdy zamykam auto, to ta szyba się nie zamyka. 3 pozostałe się zamykają razem z zamkiem centralnym, więc nie wiem czy tak powinno być, że tylko ta jedna się nie zamyka?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 19:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 11:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to domykanie szyb centralnym zamkiem to na 100% dokladany układ, być może byl dociągnięty jakiś dodatkowy kabelek, którego kolega nie podpiął, a może przyczyna leży gdzie indziej
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum