Wysłany: Sob Mar 29, 2008 16:40 [R620] Wilgoć i mokro w bagażniku
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
witam serdecznie własnie dziś postanowiłem rozebrac cale obicie bagażnika bo troszke było mokro ale po sciągnięciu tapicerek okazało sie ze to nie troszke a dużo tylko filc wciągnoł wode ,, pomocy'' ktorędy dostaje sie woda
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 16:00, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 16:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Prawdopodobnie będą to tylne światla,po prostu uszczelka pomiędzy budą a kloszem nie trzyma.
Tez mialem wode w bagażniku i przyczyną było właśnie to.
Powyciągałem klosze, wytarłem do sucha i przesmarowałem silikonem po uszczelkach. No i kłopot z wodą zniknął.
o to już możliwe bo dziś patrzyłem i jest tam delikatna szparka ale nie myslałem ze tamtędy może leciec wielkie dzieki ale muszę znależc teraz troszke więcej czasu
[ Dodano: Pon Mar 31, 2008 18:10 ]
No koledzy wielkie dzięki i po punkciku dla was a przyczyno było tak jak napisał Alpine wina lamp juz naprawione zasylikowane uszczelki tylnych lamp no i Neosss również sprawdziłem uszczelki i poprawiłem dzięki wielkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum