Słuchajcie dostałam zapytanie o ofertę i muszę na nie odpowiedzieć, a nigdy tego nie robiłam. Pomijam szczegóły, chodzi mi o czysto techniczną stronę tego typu dokumentu. Jak to najlepiej zredagować, żeby profesjonalnie wyglądało i żeby się nie wydało, że taki lajkonik ze mnie?
Muszę odpowiedzieć do 20 marca, więc dużo czasu nie mam.
Z góry dzięki za pomoc.
_________________ Pozdrawiam Monika
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 15:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
eee, możesz podać więcej szczegółów typu - jaka to oferta, czego dotyczy itd., bo na podstawie tych danych co zapodałaś to nie za bardzo wiadomo o co kaman
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Gościu przysłał mi zapytanie ofertowe nt. kalkulacji kosztów moich usług, które ewentualnie miałabym dla nich wykonywać. Ciekawa jestem czy powinnam odpowiedzieć w jakiejś szczególnej formie czy po prostu napisać co i jak?
Wpisz w google.pl : oferta handlowa, lub oferta usługowa, lub oferta handlowo-usługowa Podpatrz jak robią to inni Możesz odpowiedzieć pismem, napisać coś o swojej firmie, potem co i jak (za ile) zachowując zasady pisania "firmowych" papierów (szanowny panie, z poważaniem itp)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum