Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam, jestem laikiem i nie wiem gdzie dokładnie szukać przyczyny mojego problemu dlatego chciałem skonsultować się z Wami by zwężyć pole poszukiwań
Więc, gdy jadę samochodem tak powyżej 100km/h i gdy zacznie się hamować czuć na pedale hamulca wibracje które przenoszą się z kół gdzie czuć to również. Wcześniej występowało jeszcze piszczenie hamulców podczas jazdy bez hamowania i chwilami z (zdarza się to jeszcze) i miałem drgającą kierownicę ale to przestało się dawać we znaki i przeistoczyło w objaw na początku wypowiedzi
Czytałem tematy związane z takim drganiem ale nikt nie miał wcześniej takich zmian objawów...
Rover 620 SDi 2.0 95r
Ostatnio zmieniony przez Mattheo Wto Cze 10, 2014 13:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 29, 2014 22:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mattheo ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum