Witam
Jestem posiadaczem roverka 414i i chciałbym kupic sobie jakies gadzety. Moze ktos wie gdzie mozna kupic jakies fajne gadżety???
pozdro
ciekaw jestem co rozumiesz pod pojęciem gadżety ?
mam taką cichutką nadzieję, że nie będą to pluszowe kostki wiszące na lusterku, plastikowe uchwyty na telefon komórkowy lub świecące dysze spryskiwaczy ... kilka fajnych pozycji możesz kupić w tomateam (wybierz dział akcesoria), parę fajnych produktów można dostać na allegro np. podświetlana gałka zmiany biegów, podświetlenie podwozia, bardzo fajny i dość popularny wśród ROVERkowej braci gadżet to aluramki na zegary i przełączniki nawiewu dostępne u dido ... możesz również zapytać w sklepie adaszo o dywaniki samochodowe ... na początek tyle
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
gadżet to aluramki na zegary i przełączniki nawiewu dostępne u dido
Fajne ...
widzialem kiedys u nas na ebayu obramowki na zegary ale teraz chyba nie ma :-(
Ale ... obramowki na pokretla to do roverka nie ma - orietuje sie ktos od czego podpasowac z tych dostepnych?
POZDRAWIAM
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
gadżet to aluramki na zegary i przełączniki nawiewu dostępne u dido
Fajne ...
widzialem kiedys u nas na ebayu obramowki na zegary ale teraz chyba nie ma :-(
Ale ... obramowki na pokretla to do roverka nie ma - orietuje sie ktos od czego podpasowac z tych dostepnych?
POZDRAWIAM
sa - jak zamawiasz ramki na zegary u dido dopisz w meilu ze chcesz tez ramki na pokretla, bo tez je oferuje
Acha - spoko. Moze zamowie.
Narazie to mysle o sprzedarzy bo chce cos innego - moze takze rowera bo mi sie nawet podobaja ale takze w gre wchodzi honda - zobaczy sie. Narazie tkwie z tym moim.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ha, mówiłam że chce długopis?
U nas są dostępne gadżety roverkowe. Koszulki, parasole, breloki, czapeczki itp.
Tylko dlaczego dales ten temat do tuningu wizualnego?!?!
Dlaczego akurat tutaj taki post??? Poniewarz nie chciało mi umiszczac na innej stronie tago postu a tuning wizualny jest według mnie najczesciej odwiedzany
Słuchaj.
Po pierwsze, zanim wyślesz posta naciśnij przycisk pisownia i popraw wyrazy podkreślone na czerwono.
Po drugie, jeśli umieścisz posta we właściwym miejscu to właściwe osoby go odczytają.
Po trzecie, ten dział nie jest najczęściej odwiedzany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum