Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 21:29 [R400] Uszkodzony pilot
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam,
Mam uszkodzony pilot (centralny, immo) i chcialbym go jakos naprawic. Potrzebowalbym jakis schemaow tej elektroniki. Jesli ktos posiada takie cos to prosze o info.
Pozdro!
EDIT:
Wyczilem ze najprawdopodobniej chodzi o ta malutka czesc tylko nie wiem co na niej pisze, moze ktos z was bedzie wiedzial.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 21:15, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 21:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 11:57
Pilot mam 3TXB ale akrat od tej stronu niczym sie nie roznia.
Sprawdzalem z bratem miernikiem i oscyloskopem i doszlismy do wnosku ze to to male ustrojstwo. Powoli trace cierpliwosc i chyba kupie jakis uzywany pilot i go zprogramuje.
Tak czy siak dzieki za pomoc.
Pozdro!
to jest pewnie tranzystor oczywiscie w obudowie SMD
oznaczenia na nim u mnie to F7 6B ale przydalo by sie zeby ktos to jeszcze sprawdzil u siebie, bo literki sa naprawde male i trzeba miec sokole oko
http://www.tkb-4u.com/code/smdcode/smdcode6.php
ciezko tez cos dopasowac z tego katalogu
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum