Wysłany: Sob Mar 15, 2008 12:03 [R620] Cieknące przewody olejowe
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam,
jestem posiadaczem roverka 620 SDi '95 i mam problem z cieknącymi przewodami olejowymi (te 2 odchodzące od filtra oleju). Niestety nigdzie nie mogę znaleźć pasującej używki, nowych przewodów też nie wiem jak szukać i gdzie to robić najlepiej. Może ktoś kupował nowe i wie gdzie można dostać takie rzeczy i może mi pomóc taka informacją. Przez jakiś czas szukałem na złomach ale to niestety nie takie proste
Drugi problem to cieknący przewód układu wspomagania. To samo - nie mogę nigdzie takiego znaleźć a bardzo bym chciał to naprawić.
Jeśli ktoś może mi jakoś pomóc będę wdzięczny
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 17:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 12:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Skiba: Dzięki wielkie za informację. Znalazłem firmę, która produkuje przewody dowolnej długości i z końcówkami zadanymi przez klienta. Dam znać jak coś z tego wyjdzie.
Skiba: Dzięki wielkie za informację. Znalazłem firmę, która produkuje przewody dowolnej długości i z końcówkami zadanymi przez klienta. Dam znać jak coś z tego wyjdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum