Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: wszystkie
"brakuje mi schematu od elektryki bo immobilazjer mi odcioł zaplon,da rade obejsc go i odpalic bez?, mam nowy immobilajzer tylko schematu mi brakuje ,,jak go podlaczyc ,odloczylem imobilazer podloczylem go na krotko auto zaczelo palic pali przez 5 sekund, potem gasnie
ja tylko chcialem pogadac z kims kto sie na tym zna jak sie obejs z tym,jak na to forum sie dostac ,bo cos z ta javą mi sie chrzani"
to pisze sław
[ Dodano: Pią Mar 14, 2008 22:00 ]
napisał chłopak na gg ale nie potrafie mu pomóc wiec może ktoś, pisze ze w irlandi siedzi i tam swojego R kupił, może dlatego nie moze sie ołaczyc z netem , niewiem
[ Dodano: Pią Mar 14, 2008 22:00 ]
niejaki robko73
[ Dodano: Pią Mar 14, 2008 23:10 ]
jak działa forum juz mu wyjasniłam i to ze chat nie działa tez a chłopak nie jest hakerem komp. wiec stąd moj post, bo jego biedny R 4 tyg. juz stoi i nie moze go odpalic.
_________________ Pozdrawiam
Mundi
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 21:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 21:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
immo jest schowane w komputerze, dlatego moze byc ciezko o jakikolwiek schemat
moze wystarczy po prostu przejrzec polaczenia centralki alarmu, a ten schemat jest na 100% w RAVE :COOL:
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
W sumie nie daleko , ja tez pisze z Irlandii i u mnie wszysto w porzadku. A z immo to tez juz mialem nieraz problem, ale tylko wtedy gdy sam grzebalem z elektryka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum