Wysłany: Sro Mar 19, 2008 17:50 [Freelander] Głowica do Land Rover Freelandera
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam jestem tutaj 1 raz i mam taki problem dalem do mechanikow mojego Land Rover Freelander i okazalo sie ze uszczelka pod głowica jest uszkodzona potem po sprawdzeniu okazalo sie ze glowica tez jest uszkodzona. Pisze do was po nigdzie nie umiem znalesc stronki ani linka gdzie moge kupic glowice wiec bardzo was prosze o pomoc z gory bardzo dziekuje i czekam na odp
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 18:07, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 17:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 19:32
A co się stało z Twoją głowicą bo jak pęknięta to sporadyczny przypadek , może ktoś źle coś zdiagnozował , co do głowicy to dopasujesz od Rovera 1.4 / 1.6 / 1.8 bez problemu one wszystkie są takie same ewentualnie zmiany były w wałkach rozrządu i to nie we wszystkich
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 20:05
Pasuje nie jest trzeba na to zwracać uwagi
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum