Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam wszystkich forumowiczów, nigdzie nie mogę znaleźć tego nieszczęsnego schematu. Jest mi potrzebny bo muszę wymienić wiązkę. Szukałem w księgarniach technicznych (w internecie co prawda) i nic. Jeśli znacie jakąś księgarnie która posiada owy unikat, albo wiecie gdzie można go dostać bardzo proszę o informację.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 23:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 12:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Elektryk powiedział, że pewne elementy są wspólne np. schemat elektryczny kokpitu jest ten sam co w benzynie ale stacyjka już nie. Okazało się po dokładnych oględzinach iż trzeba wymienić jakieś 2 kostki (nie znam się) bo się spaliły czy uszkodziły ale schemat i tak się przydał bo jakieś tam kabelki również trzeba powymieniać... tak to jest jak samochód stoi dłuższy czas w komisie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum