Wysłany: Nie Mar 02, 2008 14:07 [R827] SRS Air Back
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.7 Rok produkcji: 1994
Witam...
Słuchajcie mój problem polega na tym ze po przekreceniu kluczyka i odpaleniu samochodu kontrolki wszystkie gasną poza jedna SRS[w obrotomierzu] i miga sobie, ale nie na zasadzie migacza w aucie tylko lekko przygasa[pulsowo] i po pewnym czasie powiedzmy 5min juz stale świeci i nie pulsuje, powiedzcie mi gdzie szukac przyczyny gdzie psiknąć WD40 żeby objawy sie skonczły tym bardziej, że gadałem z byłą właścicielką tego auta i powiedziała, że jej nic nie świeciło. Auto stało 6-7 misiecy i Roverek stracił prądy[rozładował sie akumulator] no i szyby podobnie nie działają od razu tylko po kilku minutach rzekłbym nawet ze prawie równocześnie jak przestaje pulsować SRS i świeci ciągłym światłem.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 23:45, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 14:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum