Witam:)) Mam problemik:(( Sypie mi sie pompa do wspomagania:(( Czy ktos wie gdzie mozna zamowic najlepiej nowa i jakie sa koszta?? Dzieki i pozdrawiam:))
Ostatnio zmieniony przez Brt Pią Mar 14, 2008 08:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 08:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 274 Skąd: Toruń
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 19:13
Pierwsza awaria Rozsypało się koło pasowe napędu pompy wspomagania a związku z tym, że jeszcze nie zglądałem mam pytanie - czy to może byc efekt padnięcia pompy, czy tylko samo koło pasowe (Rover 420 SDI z klimą), miał ktoś taki przypadek
Z gory dzięki za zainteresowanie .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 274 Skąd: Toruń
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 20:40
Brt napisał/a:
Pozostaje szukać koła
Też tak myślę, jutro się tym zajmę i opiszę co i jak
[ Dodano: Pon Mar 31, 2008 11:16 ]
No i falstart To nie koło pompy wspomagania a koło sprężarki klimy - elektrosprzęgło
Wyjmował je ktoś bez demantażu sprężarki Bo miejsca tam malutko i pytanko: to koło jest na stożku czy na klinie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
kurcze ktoś przy niej kiedyś grzebał i coś pisał, i to już na forum, czyli w ostatnim roku, ale nie pamietak dokładnie kto spróbuj przekopać forum pod tym kątem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum