Wysłany: Nie Mar 16, 2008 20:49 [r200, 1,4si 8v, 97] nakrętki zabezpieczające
znalazłem w wyszukiwarce ze w 400 są nakrętki M12X1,5 i moje pytanie czy w 200 jest tak samo bo musiał bym sobie coś takiego jeszcze zafundować. bo nie chce zobaczyć kiedyś R na cegłach
_________________ D-4D + Ubot 520xl
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No fakt, jutro zamierzam z tym powalczyć, odkręca się to chyba jakoś po ludzku
u mnie te nakrętki zdjął spawacz od tłumików przy okazji sprawdzania tłumika po prostu dospawał do nich normalne śruby i odkręcił zwykłym kluczem do kół. A na aledrogo zamowiłem nowe - koszt 59 zł http://www.allegro.pl/ite...da_i_rover.html
No fakt, jutro zamierzam z tym powalczyć, odkręca się to chyba jakoś po ludzku
u mnie te nakrętki zdjął spawacz od tłumików przy okazji sprawdzania tłumika po prostu dospawał do nich normalne śruby i odkręcił zwykłym kluczem do kół. A na aledrogo zamowiłem nowe - koszt 59 zł http://www.allegro.pl/ite...da_i_rover.html
są te nakrętki coś warte bo cena ich jest kusząca.
ja to bym sie zastanowił nad takimi nakretkami z allegro....
zaden problem dla złodzieja kupic taki komplet i miec klucz ktorym bez problemu odkreci koło....bo z tego co widze to duza czesc z nich ma takie same rowki.....tak jak pisałes, sa na jedno kopyto....poszukaj w sklepach naziemnych cos...
Ja mam takie nakrętki jak wyżej ale kupiłem je w sklepie "naziemnym". W Kielcach jest sklep firmowy hbm więc nie było problemu. Ich spora waga oraz żelastwo z jakiego zostały zrobione wygląda na duuuużo bardziej solidne niż oryginalne nakrętki i nasadka... Nasadki posiadają nacięcia w różnych miejscach (czasem różniących się o milimetr...) więc inna nasadka nie będzie pasowała. Sprawdzają się ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum