Wysłany: Wto Lis 04, 2008 15:17 [R400] Blacharz czy sprey?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam!
Mam takie pytanko. Kupiłem Roverka 400 z halogenkami. Wszystko fajnie, tylko że przy jednym nie było ramki halogenu. Co w sumie w niczym nie przeszkadza, tyle że wizualnie trochę szpeci.
I teraz pytanklo, udało mi sie dostać taką ramkę od pana Tanerowicza z Wrocławia, za darmo. Dla wtajemniczonych z okolic będą wiedzieć co to za zakład:P
Otóż problem jest taki, że ramka jest koloru bordowego, a mój samochód to typowa zielona butelka. I teraz moje pytanie. Chcę wstawić tą ramkę, żeby już wszystko ładnie wyglądało, ale nie wiem czym ją pokryć? Niektórzy mi mówili żebym poporstu kupił sprey i pomalował sam w kolorze zieleni, ale inni mówili żebym podjechał do blacharza i żeby mi pokrył kolorem takim jak mam lakier. Oczywiście te ostatnie rozwiązanie jest jak najbardziej najlepsze, tylko nie wiem czy koneiczne? wiadomo blacharz trochę za to weźmie, plus farba, to koszty samego pomalowania mi wyjdą tyle co za kupienie ramki w moim kolorze. Ale czy sam sprey wystarczy, czy nie zrobię kaszany?
Jak możecie poradźcie, bo juz tak jeżdzę z tą ramką jakiś czas i ciągle sie głowię:D
PozdRo(ver):D
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 00:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 15:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 15:21
sprey (baza) mozna kupic w katalogowym kolorze do tego jeszcze lakier bezbarwny ktorym musisz pokryc baze (tez w spreyu).
Nie jest to ani duzy ani az tak wyeksponowany element, ze musi byc igla.
Ostatnio zmieniony przez Lechos Wto Lis 04, 2008 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum