Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Wyglądało to tak, jade autem jakies 80km/h i chciałem mocniej przychamowac, wiec nacisnalem hamulec a tu jak nie stuknie w lewym przednim kole a ja próbowalem pojeździć powoli troszke i coś mi sie tam tłucze a nie wiem co... sciągnalem koło patrze szukam szarpie wszystko się trzyma jak powinno, założylem koło i znów jeżdże powoli żeby wyszukać co się mogło stać. Jeszcze dodam że ABS mi sie nei załączył, nie wiem czemu...
objawy są takie: gdy dodaje gazu cos sie tłucze, metalicznym dźwiękiem, jakby cos udeżalo o coś, gdy ujmuje gazu jest to samo, gdy nacisne hamulec to samo, lekko ściąga mi samochód na lewo, a jak nacisne hamulec to już w ogóle leci sobie i musze dość mocno skręcić kierownicą żeby prosto jechał, co sie dzieje?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 21:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 20:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum