Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 16:06
nie prawda no dobra pewnie masz racje... ale wiesz trzeba rozruszać tą krakowską ekipę roverowiczów, bo z tego co widzę to coś kiepsko
Hmmm... muszę jakiegoś "plana" obmyśleć
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 19:25
Już jednego pomysła mam
[ Dodano: Pon Kwi 07, 2008 20:39 ]
i kolejne przychodzą, musi się tylko zrobić troszkę cieplej
ale wiecie będzie potrzeba tez pomoc, także hmm liczę na współprace z ekipą krakowską
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 06:24
hmmm skrzynka piwa to będzie jak uda mi się więcej ludzi zorganizować więc będziemy oblewać
Jasseji [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 19:58
dołącze się do pozdrowień jako przyszły posiadacz Rovera (na 100% będzie Rover, nie wiem tylko jeszcze jaki model - zakochalem się w nich jak byłem w Irlandii:P) i od razu spytam (by nie zakładać kolejnego tematu)
Czy ktoś coś wie o granatowym R25 1,4 16V rocznik 2003(lub 4 - wyleciało mi w tym momencie z głowy-sprawdze jutro rano), które to stoi w komisie przy zjeździe na Autostrade Kraków-Katowice (od strony zachodniej przy centrum Handlowym Witek/Leroy Merlin)
Tzn, czy ktoś z was zna może właściciela, wie o jakichś ukrytych usterkach tego konkretnego pojazdu itp
Jasseji, napisz nowego posta z dziale "chce kupić roverka", bo tutaj Twojego pytania moga coniektórzy uzytkownicy forum niezauważyć a pozatym robi sie bagałagan na forum
Może masz link do ogłoszenia to też dorzuć (razem ze zrzutem ekranowym)
_________________ Pozdrawiam - Brt
Jasseji [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 20:21
thx za porade, w sumie chcialem tylko spytac czy ktos przypadkiem zna - i tak bede mial jutro osobe ktora sprowadza auta i zna sie na weryfikacji.
Nie ma linka do ogloszenia, gdyz zauwazylem autko po drodze na szkolenie do Hotelu Witek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum