Wysłany: Pon Lut 11, 2008 14:18 Sprzedałem swojego R
Pamiętacie ten topic jak radziłem się w sprawie R dla znajomego ?;> To do niego trafił mój Rover - teraz będzie jeździł po Kielcach
Dlaczego sprzedałem ? Nie dlatego, że jeździło mi się nim źle - wręcz przeciwnie. Po prostu nie byłem aż tak do niego przywiązany, a poza tym czas spróbować jakichś innych marek.
Chciałem Wam Roverkowicze podziękować, za każdą okazaną mi pomoc na forum i za miłe dyskusje (zarówno tutaj, jak i w realu na jednym spotkaniu na którym miałem przyjemność być) - jesteście wspaniałą grupą miłośników i z Wami nie strach posiadać Rovera
Jako, że jest tu tak miło, to z wizyt na forum nie zrezygnuję, a może uda mi się przyciągnąć tutaj nowego właściciela mojej dwusety
Pozdrawiam!
_________________ BYŁ Rover 200 '99 1.4 16v - Midnight Blue
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 14:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wow! reno klijo...
Jedno już w klubie było i było piekielnie szybkie, mimo, że 1.4 - warto przejrzeć wyniki Zlotu w Radomiu...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
1.6 16v - 110KM, wyposażenie takie jak miałem w Roverze + ABS. Pierwsze wrażenia ? - jestem bardzo zadowolony Przede wszystkim zawias o przyjemnej twardej charakterystyce, świetne fotele, dużo lepiej wykonane wnętrze. Jeśli chodzi o silnik i dynamikę to jest wyraźnie żwawszy od 200 1.4 16v. Silnik ma trochę inną charakterystykę, lepiej idzie z dołu. Skrzynia jak na mój gust precyzyjniejsza niż w Roverze, ale za to na zimno chodzi ciężko - wymienię olej w skrzyni, zobaczymy czy to coś zmieni. Jeśli chodzi o spalanie to jeszcze nie skończyłem pierwszego baku, ale z tego co wyświetla się na komputerze (o właśnie - fajny gadżet ) wynika, że nie pali więcej od Rovera. Mówie Wam - fajne auto
Zdam relację z dalszego użytkowania
PS dziś doznałem szoku - przerejestrowałem auto w...15 minut
_________________ BYŁ Rover 200 '99 1.4 16v - Midnight Blue
dziś doznałem szoku - przerejestrowałem auto w...15 minut
Wow! Mi to zajmuje normalnie 45 miut - 1h ale ja mam podobno super przyjazny urząd...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
U nas jeszcze pół roku temu w WK odbywały sie sceny iście dantejskie. Żeby zarejestrować auto trzeba było stanąć w kolejce po numerek już o 6 rano.
Wczoraj rejestrowałem ojcu VW i dostałem szoku: od wejścia do wyjścia tylko 40 minut
[
Co ciekawe nie byłem tam bladym świtem a koło 13 w poniedziałek
Coś się w Krakowie poprawiło...
Jak jesienią zeszłego roku robiłam Roverkowi nowy dowód, to też poszłam koło południa i załatwiłam wszystko prawie od ręki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum