ma ktos z Was moze jakas fajna tapete na komorke np ze znaczkiem rovera? ja szukalem i szukalem i znalesc nie moge..... jak ktos ma podam swoj numer i bede wdzieczny za mms
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
http://images.google.pl/images?gbv=2&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=rover+logo&spell=1 może być?
szczególnie ta pierwsza jest dobra
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Myślę że w Twoim przypadku ma pewne zastosowanie Chodzi mi o to, czym obecnie jeździsz
ale sympatykiem nadal jestem i fakt, że się jeszcze udzielam na forum chyba mnie całkowicie nie przekreśla mam nadzieję
poza tym nie ważne czym człowiek jeździ, ważne jak się człowiek czuje
pewne zastosowanie to ma w odniesieniu do poprzedniego samochodu - jest totalnie OVER - niestety
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum