Wysłany: Sro Lip 04, 2007 11:28 [r 620 si 94] Lampki w drzwiach
Czy ktoś montował do sojego roverka światełka w prawym dolnym rogu drzwi kier. i pasazera? Ile takie coś kosztuje i jak to połączyć by też ładnie ściemniały się jak to na dachu? Albo żeby świeciły i gasły oczywiscie po zamknięciu drzwi.
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 13:00 Re: [r 620 si 94] Lampki w drzwiach
KRYS napisał/a:
Czy ktoś montował do sojego roverka światełka w prawym dolnym rogu drzwi kier. i pasazera? Ile takie coś kosztuje i jak to połączyć by też ładnie ściemniały się jak to na dachu? Albo żeby świeciły i gasły oczywiscie po zamknięciu drzwi.
ZTCW to montował to Xytras. Zagadaj do niego i poproś, aby opisał tutaj jak to robił.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
pawciu czy mógłbym nabyć i zamontować u siebie klimatronik? Ty pewnie masz seryjny.
z tego co wiem montaz klimatronica jest mozliwy, ale wiaze sie z duzymi kosztami, kolo 2000 zl, trzeba oczywiscie zamontowac dopasowany panel sterowania, czujniki temperatury, oraz wszelkiego rodzaju silniczki, ktore sterowalyby nawiewami... szczerze mowiaz jakbym mial manuala, to walnalbym tylko ramki na pokretla i bylo by git ale skoro mam seryjnie, to sie ciesze... bardzo przydatne urzadzenie;]
ZTCW to montował to Xytras. Zagadaj do niego i poproś, aby opisał tutaj jak to robił.
Jego lampki leza teraz u mnie , tylko brak mi czasu na ich montaz.
Podejrzewam ze najwiekszym problemem bedzie dociagniecie kabli do wewnatrz drzwi w celu ich podlaczenia, bo przy drzwiach jest kostka, a nie jak standradowo w innych samochodach rurka gumowa
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Brt Pią Lip 06, 2007 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum