Witam! Mam problem z akumulatorem. Potrzebuje waszej opini i wiedzy jak mocny powinien byc akumulator do mojego autka? Wlozylem juz 2 akumulator z golfa i okazal sie za slaby nie ma wystarczajacej mocy aby podolac potrzebom tego autka. Po dniu moze dwuch akumulator nie ma mocy aby odpalic autko! Pozdrawiam i z gory dziekuje!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 09:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wg producenta powinien wystarczyć 45 Ah, dla zdrowotności możesz zamontować 55, tylko żeby się zmieścił
sprawdź też, czy coś Ci nie zjada za duzo miliamperów, na postoju
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Po dniu moze dwuch akumulator nie ma mocy aby odpalic autko!
Ja bym raczej sprawdził, czy alternator jest sprawny, a nie od razu rozglądał się za nowym akumulatorem. Ile amperogodzin miały te akumulatory z "golfa"?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum