Wysłany: Pon Maj 05, 2008 22:19 [Fotki] Rover 118VVC
Witam, dzis ustawilem sie z moim dobry kumplem na pare zdjec. Chlopak zajmuje sie od paru mc fotografia, zdjecia robi raczej dla siebie, totalnie amatorsko. Sa one zamieszczane glownie dla komentarzy, poniewaz kolega byl bardzo ciekawy jak beda one ocenione.
Na codzien trenuje Biketrial
Na tym zdjeciu zalapalem sie ja i moj wielki biceps
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 22:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
uuu i tak nie będę miał jak zobaczyć bo znowu jestem bez samochodu... tym razem robi sie DP z plus wszystkie rury wydechu oraz rurki łączące IC z Turba i przepustnica... będzie kwasssssss
Moim zdaniem zdjęcia są amatorskie, ale napisałeś, że Twój kolega zajmuje się fotografią dopiero od kilku miesięcy. Myślę że mógłby być lepszy kadr, poza tym musi popracować nad pracą z obiektywem Jeżeli chodzi o komentarze do robionych przez siebie zdjęć, polecam stronę, która znajduje się tutaj.
Kolega prosil tez zeby dodac ze zdjecia robil z doskoku, bo co by nie bylo to dwa z 4 kol on wymienil Ja tam grzebalem i nagle "dobra odejdz fota bedzie" no to odchodzilem robil fote i powrot do pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum