Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 14:19 [R416] Gdzie moge kupić nowy potencjometr przepustnicy?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Tak jak w temacie, gdzie moge kupic NOWY bo szukam i nie moge znalezc? Kupilem juz raz uzywany i bylo dobrze przez jakis czas ale niestety sie !@!$#o cos i znow komp pokazuje potencjometr... chce miec ten problem za sobą, wiec mam nadzieje ze ktos z was wie gdzie ową częsc mozna kupic? Auto to: Rover 416 Si 1,6
Pozdrawiam Sony
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Sty 14, 2011 00:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 14:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dokladnie o to, hmm sporo kosztuje ta częsc A jak u Ciebie Ciufcia z autem?
no fakt 50 funtów za glupi czujnik to troszke drogo, szczęście że funt stoi po 4.40 a nie po 6 zł
u mnie z autem już wszystko spoko po wymianie silniczka krokowego zamówionego z tej strony:)
zouza napisał/a:
Jakby co mam prawie nowy czujnik na zbyciu
wsiadaj w auto i przyjeżdzaj do niej po ten czujnik, na miejscu sprawdzisz czy wyymiana pomogła i czy go kupujesz
ale prawie robi lekką roznice... Jednak nówka to nówka
tak samo se pomyślałem jak miałem kupić używany silniczek krokowyza 100zł a nowy z przesyłka wyszedł mnie .......... 170 zł
u Ciebie akurat różnica jest dużo większa więc może używany byłby dobrym pomysłem, ale wybór należy do Ciebie
Sony89 napisał/a:
A ten jak zamówic cos z tamtej strony?
po pierwsze załatw sobie karte która można płacić przez internet (ja płaciłem kartą brata)
póżniej załóż konto na tej stronie (dane osobowe z karty muszą sie zgadzać z danymi na założonym koncie na tej stronie) -mam nadzieje że zrozumiałeś o co mi chodzi
nie polecam jako formy płatności przelewu bankowego bo jak ja chciałem im tak zapłacić to prowizja w banku PKO wynosi 100 zł (złodzieje) za przelew do tego banku bo on nie jest w jakimś tam wpisie banków czy coś takiego
póżniej na tej stronie dajesz to do koszyka i pokolei wybierasz forme płatności i czy mają to wysłać kurierem (drogo) cy też zwykłą pocztą (tanio)
polecam wybranie poczty, przesyłka dotarła do mnie po 4 dniach od zamówienia
na końcu klikasz na forum POMÓGŁ
no i podziekuj jeszcze użytkownikowi PTE bo to on mi podał namiary na tą firme hehe
napewno ktos z twoich znajomych ma karte którą można płacic przez internet
poprostu załóż na niego konto na tej stronie, on zapłaci kartą a ty mu dasz gotówke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum