Wysłany: Sob Maj 03, 2008 03:39 [R620] Centralka alarmu
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Mam pytanie, gdzie w tych autkach montowane były centralki od alarmu, i drugie trochę nie związane z tematem, a mianowicie często podczas jazdy na gazie zapala mi się "check". Czy to normalne zjawisko? Na benzynie się tak nie robi (ujechałem z 10 km i się nie zaświecił, a na gazie po ok. 2 km już się pali)? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 22:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 03:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ma ktoś może schemat elektryczny instalacji alarmowej jaka była montowana w tym modelu? Nie wiem, może jest to w RAVE, ale mam problem bo nie wiem bardzo gdzie znajduje się to RAVE. Czytałem na jego temat(RAVE) w innych postach, ale nie doczytałem się gdzie ono jest. Może któryś z kolegów wkleiłby tutaj odnośnik do tego działu(RAVE).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum