Wysłany: Wto Maj 06, 2008 15:51 Lakier Czarny Mat Tomcat
Hej
Wpadłem na pomysł ze pomaluje samochód na czarny mat ostatnio widziałem parę fotek i wpadł mi ten kolor w oko co o tym myślicie dobrze będzie wyglądał na Tomcacie?
jako samochód to mi sie tez nie podoba ale lakierek bardzo:)
PS. właśnie muszę cyknąć fotki furki na nowych letnich kapciach będzie łatwiej ocenić (ale to jak odbiorę od kwasiarza:p), może jakaś przymiareczke sie zrobi w Photoshopie:)
No ten czarny sej ladnie jezdzi, to ten co ma w wolnossaku 120KM ? Powiem tak, moj czarny mat jest ##### ze szok ( wybaczcie za wyrazenie ale inaczej sie okreslic nie da ) kladla go ofiara losu, na dachu mam taka tarke ze jak przetrzemy go papierem to zostaje w rowkach, kolor jesttaki ze jakiej puszki bym nie kupil to jest inny Z puszki byloby lepiej malowac, bo ladniej by wyszlo. Jesli malowac to tylko profesjonalnie, zeby wyszlo jak na tej nysie bez syfu i bez tarki
Mnie moja polowa dzis meczyla " oddaj samochd do malarza ( chodzilo o lakiernika ) niech zdrapie ten lakier co jest ( czyli farbe ) i niech polozy ladny rozowy kolorek" To bylaby twedy najszybsza landrynka w Polsce
Kamil, nie wybaczcie, tylko sie powstrzymaj, polski język zna wiele słów na wyrażanie odczuć
Ostatnio zmieniony przez thef Wto Maj 06, 2008 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum