Wysłany: Sob Maj 10, 2008 14:30 [R620] Zamienniki dla sprzęgła
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
witam
Poszukuje usilnie do mojego Roverka
-Tarczy sprzegła (czy moze byc od Accorda? bo tylko taka w Olsztynie maja na miejscu)
- uszczelniacza walu korbowego w czesci tylniej(czy kto probowal od hondy dopasowac?)
- uszczelniacze dla półosi (jw.)
a no i moze ktos ma jakis aktualniejszy tel do tomateam bo przez pol piatku nie moge sie dodzwnic na ten ze strony 603121772
jezeli ktos jest w temacie, albo niedawno dopasowywal to bardzo prosze o pomoc, bo juz drugi tydzien nie mam samochodu i juz opadam z sil szukajac tych czesci, a tu dzwonie po najwiekszych sklepach w miescie i slysze " nie mamy w ofercie"..
z gory dziekuje za odp
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 23:41, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 14:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 15:30
co do uszczelniaczy to w katalogach trzeba poszukać... a sprawdź uszczelniacze od Hondy Accord ważne żeby rozmiar sie zgadzał... ostatnio szukałem tego nietypowego uszczelniacza do półosi i w końcu założyłem ten co pasował od Hondy tyle że nie miał kołnierza i jak narazie po ok 500km nic sie nie dzieje....
ok, dzieki za ta rade jak nic sie nie zdarzylo to pewnie sie nadaje ten uszczelniacz, a z jakiego katalogu Ty szukales tych czesci? moze pamietasz jakies tam numerki to bym sie o takie w salonie hondy upomnial...
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 17:17
nie musisz do salonu hondy jechac... wystarczy ze znajdziesz sklep z uszczelniaczami u siebie i tam pytaj oni jesli beda chetni to poszukaja u znajda .... ja bylem w 3 sklepach i znalazlem w ostatnim dopiero bo facetowi chcialo sie poszukac.....
porownalismy wymiarami z hondowskimi i okazalo sie ze Rover dolozyl do uszczelniacza kołnierz ..... choć w accordzie z tym samym silnikiem takiego kolnierza nie ma... nr lewego uszczelniacza półosi podam jutro jak znajde .... a Tobie życze powidzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum