Wysłany: Pon Maj 12, 2008 03:05 [R214i podświetlenie itp]
witam wlasnie dziś zostawilem mojego roverka na wlonczonych swiatlach stał jakies 13h,
żecz jasna akumulator padł kompletnie próbowałem odpalić go na pych i pytanie nr jeden czy mogło sie coś stać podczas odpalania na pych, zaznaczam że silniczek pracuje ok a pytam profilaktycznie pytanie nr2 przestało mi działać podświetlenie tablicy rozdzielczej i regulacji nawiewu podświetlenia przycisków, czym to moze być spowodowane, dziekuje za wszelką pomoc pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 03:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 09:14
tak panowie sprawdzilem bezpiecznik a mianowicie p[rzy wlanczaniu swiatelek pali sie bezpiecznik nr 8 hyba tak zaRAZ ZA BEZPIECZNIKEM SRS za kazdym razem przy zapaleniu swiateł i niewiem co jest grane zero podświetlenia tablicy niema wstecznego, przeciwmgielnego i przednich post
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum