Wielkie dzieki za odpowiedź i pokierowanie na odpowiednie tory.
Przepraszam ale szukałem tylko we freelandzie i nie pomyślałem, że w osobowych roverach jest tak samo ( lub podobnie ).
A tak prywatnie odemnie :
Miałem kilka autek innych marek i czytałem fora dla nich i na żadnym z nich nie dało się odczuć nerwowości w udzielaniu odpowiedzi przez innych uczestników lub samego admina.
Ilość ostrzeżeń udzielanych przez adminów czy jak im tam na tym forum jest porażająca.
A nerwowość i docinki innych forumowiczów "że to już było " ?? żenada.
W moim pytaniu napisałem że chodzi mi o freelanda i wystarczyło napisać coś w stylu:
" poszukaj na osobowych rowerkach " i napewno bym poszukał i było by git.
Ale niena Forum Klubu ROVERki.pl otrzymam zdeczka nerwową odpowiedź i oczywiście zostałem postraszony jakimś ostrzeżeniem.
A czy kolega Adam R'45 00 czytał te trzy linki które mi podał?
Tematy się zgadzają, ale odpowiedzi pozostawiają wiele do życzenia, dopiero w trzecim coś jest konkretnedo. Dwa pierwsze to same złośliwe i niekonkretne odpowiedzi nie związane z tematem o który mi chodzi.
Ludzie mniej złośliwości a więcej pozytywnego podejścia do tematu.
Jak gdzieś czytałem nikt za odpowiedzi na forum nie bierze kasy i całość jest " społeczną "
inicjatywą więc lanie kwasu na ekram można sobie darować.
Mam ferela od kilku miesiecy i sporo przy nim zrobiłem wiele mi podpowiedziało to forum, ale na wiele nie było żadnych odpowiedzi a ja sobie z tymi tematami poradziłem i nie raz mógł bym pomóc. Ale po przeczytaniu tylu kwasów pisanych zwłaszcza przez opikujących się kacikiem ( ostrzeżenia za zły temat za nie pisanie polskich znaków i bóg wieco tam jeszcze ) nie chce mi się nic pisać.
Przykładem jest moje pierwsze pytanie zadane na tym forum.
gumin00, już nie chce mi się cytować twoich odpowiedzi. Ustosunkuję sie do ogółu twoich odpowiedzi.
1) Nie becz. Chłopaki nie płaczą - tym bardziej Ci którzy jeżdżą LR
2) Masz problem z wykonaniem prawidłowego zapytania. Wiadomo, że wiele samochodów jest zrobionych na bazie innych modeli. Nie wiem jak szukałeś, w każdym razie nieskutecznie. I to na pewno nie dlatego, że szukałeś informacji o Freelanderze a po prostu w ogóle nie szukałeś.
3) Dałem Ci łagodnie do zrozumienia, że nie wystarczy tylko brać ale mieć również chęci aby szukać. Jak zauważyłeś (po moich ostrzeżeniach) tego typu tematów jest bardzo dużo. Sam znalazłeś. Dlatego jak widzimy po raz "n" kogoś kto pisze, że szukał i nic nie znalazł nas po prostu wkurza - bo jest leniwy, a najgorsze jest to, że uważa iż administratora za***** obowiązkiem jest mu podać na tacy odpowiednie linki.
4) Akurat Adam R'45 to jestem Ja! Jak widzisz nawet krytyczne uwagi kolegów w przeszłości nie zniechęciły mnie do tego forum. Jestem klubowiczem parę ładnych rad i "dorobiłem się szacunku, nawet u klawiszy"
Widzę, że temat można zamknąć. Gdybyś chciał coś dodać lub odpowiedzieć na mój post pisz na PW, wkleimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum