Wysłany: Pią Maj 16, 2008 17:47 Pozdrowienia - kilka sztuk :)
Obróciłem dzisiaj trasę KRK-NT-KRK. W tamtą stronę nie działo się nic ciekawego, poza tym, że jechałem jakieś 5km za policją z prędkością 60 km/h, a ja nie miałem prawka przy sobie Chyba szukali jelenia na śniadanie heheh Prawko w NT odebrałem i w drodze powrotnej minąłem panią w srebnej "czterysetce" na rej. KSU. Jak się nie mylę to tydzień temu w środę też się mineliśmy Później na trasie spotkałem R75 srebrny na rej KNT - pozdrawiam "tubylca" W korku przed Krakowem mineliśmy się z czerwonym R200 i poleciałem do pracy. Po południu wielkie powroty korkowe do domu. Na Westerplatte minąłem srebrne R400, którego kierownik popatrzył na mnie, ale zero reakcji. Na ulicy Helclów, tuż przed Długą stało bardzo ładne MG 25 na rej SC... No i na Fieldorfa-Nila widziałem ciemne (granatowe, czarne) R400 lub R45 na rej. KR.
hm..... hm.... hm...
Chyba sobie notes kupię...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 17:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie przejmuj się. My dziś we Wro widzieliśmy też ładny specyfik. Przód MG, znaczek MG i naklejka Parady pod tablicą rejestracyjną. Tył to wypisz wymaluj Rover 75 i naklejka Fatimex. Dramat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum