Wysłany: Nie Maj 18, 2008 18:04 Pierwszy samochód ? Co polecacie ?
Witam przymierzam się do kupna pierwszego samochodu zastanawiam się nad roverem ale tak czytam np http://forum.roverki.eu/v...930&view=newest ten artykuł i widzę ze wiele osób narzeka na rovera. Powiedzcie jak to tak naprawdę jest( odp typu kto dba ten tak ma mnie nie interesują ) Lub ewentualnie jakie inne samochody polecacie ( nie obchodzą mnie stare rupiecie ) Mam do wydania ok 11 tys zł Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za 11 tys. co bys nie kupil to i tak nie z listy tych "zachwalanych" w przytoconym przez Ciebie watku
Jak dolozysz troszke to mozesz wziac 25 z silnikiem diesla. A jak nie chcesz, to szukaj np. Rovera 200 w dieslu. np taki http://otomoto.pl/rover-2...y-C5239684.html
Nie mowie ze ten konkretnie, ale na przyklad.
Ten akurat nie ma klimy.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
właśnie zastanawiam się nad 1.4 103 km bądź właśnie ten 2.0 sdi niestety kasy więcej nie będzie to i tak cud ze tyle uzbierałem ale te "wrażenia" po roku użytkownia mnie troszkę przerażają
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie wiem jakie wymagania stawiasz przed autem. Jak chcesz jezdzic, jezdzic, jezdzic, popisywac sie na recznym, katowac go do odciecia na kazdych swiatlach i jezdzic i jezdzic. Przejezdzac przez spiacych policjantow na pelnym gazie, to inwestuj w Golfa
WBR z WP.pl mial golfa co objezdzal astona, bo mial "czip, duzy wydech i nowe czesci"
Tak powaznie, no coz. Ja tam widze Skibe i kolege, ktory mial 200 i oni narzekaja.
Reszta ludzi probuje im uswiadomic, ze to samo moze dziac sie z innymi autami
Jak widzisz ja sam tez mialem kilka przykrych przygod w R200 ale jakos nie narzekam.
Natomiast pod opieka mam jeszcze slynna krowke Wioli czyli 220Sdi i tam nie wystapily
narazie zadne rujnujace ja awarie
Jak Ci sie auto podoba (bryla itp) to go wez. Przejedz sie testowo albo podjedz na bemowo w warszawie od 20:00 do xx.xx i sobie poogladasz, posluchasz, popatrzysz
Ja wybralem MG ZT bo mi sie podoba z zewnatrz. Osiagow jakis zajebistych nie ma, ale ... jest oryginalny i nie mijam ich codziennie setek na drogach jak pasatow, golfow czy opli Psuje mi sie bardziej niz moja poprzednia 200 ale i tak go skurczybyka nie zamienie na innego No chyba, ze mi go komornik zabierze
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Jak już masz kupować to bierz R416 (w automacie, silnik Hondy), R618, R620, R623 (wszystkie z silnikiem Hondy) lub R200/400/600 SDI. R25/45 SDI (mają już inną pompę, co jest akurat na minus). Zaznaczam, że jest to MOJE zdanie !
_________________ pozdrawiam Skiba
Ostatnio zmieniony przez Skiba Nie Maj 18, 2008 18:40, w całości zmieniany 1 raz
"nie wiem jakie wymagania stawiasz przed autem. Jak chcesz jezdzic, jezdzic, jezdzic, popisywac sie na recznym, katowac go do odciecia na kazdych swiatlach i jezdzic i jezdzic. Przejezdzac przez spiacych policjantow na pelnym gazie, to inwestuj w Golfa
WBR z WP.pl mial golfa co objezdzal astona, bo mial "czip, duzy wydech i nowe czesci"
Absolutnie to jest wykluczone Ja preferuje spokojny styl jazdy taki bardziej "lansik" lubię się tez trochę wyróżniać a że roverków nie jest tak dużo jak Opli czy Golfa to obrazu mi przypadł do gustu Ps tez jestem z Mokotowa
Ostatnio zmieniony przez Raptile Nie Maj 18, 2008 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Spokojnie Paul. To byl tyko przyklad na kilka chwil, zeby sie kolega zorientowal OCB.
Podejrzewam, ze ten link jest w dziale Chce kupic opleciony screenem.
Ale nadrabiam dla Twojej spokojnosci
Ja zameldowany jestem i pracuje na mokotowie (os. Idzikowskiego)
Ale obecnie okupuje Tarchomin
Pozdrawiam,
Jak Ci sie auto podoba (bryla itp) to go wez. Przejedz sie testowo albo podjedz na bemowo w warszawie od 20:00 do xx.xx i sobie poogladasz, posluchasz, popatrzysz
Pozdrawiam,
Zaproszenie ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum