Siema wszystkim!! Tak więc stałem się posiadaczem ROVER'ka 214si .
Krótka historia Autka:
kupione za małą kase, naprawde się opłacało, a pozatym mi sie go tak szkoda zrobiło jak tak stał zakurzony z lekko pukniętą klapą z tyłu (ale w niczym nie przeszkadza i mało widoczne) przed bramą właściciela. Oczywiscie autko już śmiga jak szalone więc sądzę że i ja i mój Roverek jesteśmy zadowoleni proszę o wyrozumiałośc jestem nowy hehe POZDRO
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 02:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a tu już moja kobieta z Roverkiem jak widac jest włożony zamiast orginalnego filtra stozek ale to dlatego że jak kupiłem samochód to orginalny filtr był zażygany olejem a tylko ten miałem w zapasie od poprzedniego samochodu do którego nie pasował ten filterek:P ogólnie dobże sie sprawuje i fajnie zasysa powietrze a już przy 3-4 tyś. obrotów fajnie burczy prawie jak w subaru hehe:P POZDRO!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum