Wysłany: Sro Maj 21, 2008 12:47 [R214i '99] Cylinderki
Witam
Mam takie pytanie, na które nigdzie nie znalazłem odpowiedzi.
1. Czy jest różnica pomiędzy cylinderkami(tylne) do układu hamulcowego z ABS a tymi bez ABS'u?
2. Czy gdy cylinderki się pocą konieczna jest natychmiastowa ich wymiana czy da radę jeszcze troszkę na nich pojeździć?
Dodam, że z tyłu mam bębny i hamowanie na tył jest dość słabe, co wykazała diagnostyka. Dziś zmieniłem cały przód(tarcze i klocki) na tył już mnie nie było w tej chwili stać. Stąd moje pytanie.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 13:01 Re: [R214i '99] Cylinderki
Jarpen83 napisał/a:
Witam
Mam takie pytanie, na które nigdzie nie znalazłem odpowiedzi.
1. Czy jest różnica pomiędzy cylinderkami(tylne) do układu hamulcowego z ABS a tymi bez ABS'u?
2. Czy gdy cylinderki się pocą konieczna jest natychmiastowa ich wymiana czy da radę jeszcze troszkę na nich pojeździć?
Dodam, że z tyłu mam bębny i hamowanie na tył jest dość słabe, co wykazała diagnostyka. Dziś zmieniłem cały przód(tarcze i klocki) na tył już mnie nie było w tej chwili stać. Stąd moje pytanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum