u Tomiego jest:
http://www.tomateam.pl/sk...m_dzial=-&c=984
ale nie wiem, czy chcesz tam zajrzeć
myślę, że używka w dobrym stanie powinna dać radę...
a tak z ciekawości... czemu się rozleciało
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 16:49
Nie warto kupować używki ponieważ z wyglądu może być OK a rozleci się po miesiącu , te koła można kupić w zamienniku firmy Corteco w cenie ok.600 zł. Tylko nie od BMW bo nie pasuje
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
stuki na wolnych obrotach czy podczas przyspieszania? No to masakra jesli to tak sobie potrafi sie rypnac.Niech padnie w jednym czasie kolo masowe i kolo pasowe i kaplica.To sa strasznie drogie czesci.U mnie nie zawsze ale czasami cos lekko telepnie przy gaszeniu ,mowia ze to dwumasa,ciekawe czy do zlotu sie jeszcze na tym dokulam.Nie chce teraz myslec o pasowym heh bo sie zalamie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 178 Skąd: Radom
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 11:37
u mnie na szczęście nie ma żadnych stuków (jak na razie)
problemem w moim przypadku jest głośniejsza praca silnika - czy to może być spowodowane padającymi świecami, bo po podłączeniu pod kompa pokazuje błąd świec (choć nie ma żadnego problemu z rozpalaniem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum