Wysłany: Wto Maj 20, 2008 13:01 [R620] Pompa paliwa
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam. Potrzebuję informacji w którym miejscu można odłączyć elektrykę pompy paliwowej w Rover 620i bez wyciągania zbiornika? będę wdzięczny z odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 12:28, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 13:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przepraszam ale nawet w książce jest tylko ogólny opis. mój roverek to Rover 620i rocznik 1995 a potrzebuje odłączyć pompę tymczasowo do zakupu drugiej gdyz bardzo hałasuje.Na razie bede jeździł na samym gazie wiec nie ma potrzeby wyciagać zbiornika
Mam RAVE i nic nie ma, mi chodzi o odłączenie bez ściągania zbiornika, zadałem pytanie dlatego ze może ktoś sie spotkał a czyś takim i wie co można zrobić, mimo wszystko dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum