Serdecznie pozdrowienia z Petrborough dla wszystkich klubowiczów.
Dostałem śmieciarkę z basenem
Jest to 820Si fastback z 96r wersja Angielska, ale aktualnie mieszkam w Anglii więc OK. Znajomemu poszła przednia szyba i postawił w ogródku. Stał sobie przez 1,5 roku, a miejsca w jest sporo, więc zrobił sobie w nim skład rupieci. Kiedyś zapomniał zamknąć bagażnika i do środka napadał deszcz. I stał sobie i się marnował. Ostatnio go zobaczyłem i spytałem za ile sprzeda, powiedział, że mogę go sobie wziąść
Założyłem akumulator i odpalił od pierwszego , wczoraj go wyczyściłem i przyjechaliśmy na moje podwórko(bez opłaconego podatku ubezpieczenia i przeglądu). A sprzątania było sporo, zamiast koła zapasowego był basen(bagażnik jest szczelny ), na tylnym siedzeniu rozwalony worek cementu i pełno śmieci, i bardzo brzydko w środku pachniało. Z zewnątrz było nie lepiej, we wszystkich szczelinach karoseri wyrosły glony. Teraz jest już wyczyszczony w 80%. Wygląda super i już prawie w mim nie śmierdzi. Będzie żył !
Do zrobienia:
-skończyć sprzątać
-wymienić przednią szybę
-wymienić lewą przednią lampę(pęknięta)
-wymienić paski, filtry i olej
-wymienić opony
Za 2 tygodnie powinien jeździć.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 14:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolor ma srebrny, ale niestety nie ma klimy fabrycznego cd i elektrycznie regulowanych foteli. Ale ma w standarcie deskę, bo siłowniki pokrywy bagażnika nie trzymają trochę pająków na silniku, ale środek już całkiem wyczyszczony. 101500 mil więc silnik jeszcze chyba trochę wytrzyma.
Ot stał sobie tak 1.5r. i niby nic odpalił, no niech mi ktoś powie, że angliki nie są wielkie...
szkoda że nie zapodałeś fotek jak stał zarośnięty, chciałbym to zobaczyć
no ale liczymy na fotki po doprowadzeniu do stanu na picuś glancuś
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum