Wysłany: Wto Maj 27, 2008 14:58 [R416] Awaria w Częstochowie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
pomocy padl mi alternator a jestem w czestochowie. Zna ktos tu mechanika do ktorego moge zaciagnac auto? Prosze o info na telefon. xxxxxxxx bo pisze z kom. Ratujcie!
usunąłem nr
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 16, 2011 18:34, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 14:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
laweta, warsztat, hotel, wymiana alternatora na jakiś zregenerowany i przymusowe zwiedzanie Częstochowy kosztowało mnie łącznie ponad 1000zł. Przejeżdżałem przez to miasto setki razy i nigdy się tam nie zatrzymałem. Całkiem ładne (przynajmniej główna ulica prowadząca na Jasną Górę). Szkoda, że w takich okolicznościach zmuszony byłem do zwiedzania:)
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 07:11
Może to OT.
Ale jak byłem kiedyś klubowiczem FsoAutoklubu to mieli jeden całkiem fajny pomysł.
Mianowicie jakiś kącik na stronie, gdzie ludzie chętni do pomocy mogli się wpisać i zostawić swój numer telefonu.... taki klubowy assistance...
Gdyby dla Klubowiczów zrobić coś takiego. Jak będzie ktoś w Białymstoku i będzie miał problemy to zagląda na stronkę, wybiera województwo lub jakieś bliższe miasto ( w tym przypadku Białystok) i ma listę Klubowiczów wraz z numerami telefonów. Wtedy telefonik i chętnie pomogę jeśli tylko będę w pobliżu i będę mógł... Da się zrealizować taki pomysł od strony technicznej?
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Niestety jak widać, było kilka sprzeciwów i "obaw". Sam byłem w podobnej (podbramkowej) sytuacji we Wrocławiu i dałbym wszystko żeby taką listę mieć Dodam, że w Klubie Trabanta też taka lista była ...
Pomysł uwazam za bardzo dobry
Ja jestem z Częstochowy i niestety na forum zaglądnąłem tego dnia po 22-giej.
A gdyby Przemek_w do mnie zadzwonił to na pewno bym pomógł , przynajmniej zacholował do mojego elektryka . Ja proponuję założyć taką bazę danych i chętni niech się wpisują
Jest to warte przemyślenia. Może tylko dostępna dla klubowiczów? Mam nadzieje że nigdy już nie będę musiał szukać pomocy w obcym mieście ale jakby co. W razie czego w Olsztynie można na mnie liczyć.
i z wielkim dopiskiem, że jest listą jedynie "AWARYJNĄ" i w razie telefonu z "bzdurnym pytaniem" należy liczyć się z bardzo niemiłą odpowiedzią klubowicza
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum