Wysłany: Pon Maj 26, 2008 19:06 Rover 75 Zielony Warszawa
Pozdrawiamy Pana kierwonika, ktory wpuscil mnie (Violki juz nie na wyjezdzie z uliczki osiedlowej na tarchominie. Pozniej wspolnie przejechalismy az do mostu grota gdzie Pan pokazal mi swoja nalepke klubowa i pojechal w sina dal.
Wiedzialem juz o nowej nalepce wczesniej, gdyz Violla zdazyla mnie poinformowac
Nr rej auta WGS (jesli dobrze pamietam).
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 11:26 Re: Rover 75 Zielony Warszawa
MaReK napisał/a:
Pozdrawiamy Pana kierwonika, ktory wpuscil mnie (Violki juz nie na wyjezdzie z uliczki osiedlowej na tarchominie.
Dziękuję i również pozdrawiam, upss, sorki dla Wioli , ale tak bardzo zafascynował mnie Twój ZT i chęć pojechania gęsiego, że na Roverka już nie zwróciłem uwagi
MaReK napisał/a:
Pozniej wspolnie przejechalismy az do mostu grota gdzie Pan pokazal mi swoja nalepke klubowa i pojechal w sina dal. .
i działające awaryjne "sina dal" = Grójecka
MaReK napisał/a:
Nr rej auta WGS (jesli dobrze pamietam).
zgadza się, ale lokalizacja autka Tarchomin
jeszcze raz pozdrowienia szczególnine dla Violi (od której już raz zbierałem pozdrówka)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum