Wysłany: Sob Maj 31, 2008 22:16 [R416] Klimatyzacja - Łódź
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam
Nie działa mi klima. Nie wiem czy wystarczy tylko nabić czy też jest jakaś usterka bo niedawno kupiłem mojego Rovera. Mam jednak chłodnice do wymiany w najblizszym czasie. Stad moje pytanie: czy może to być powodem nie działającej klimatyzacji?
Chyba i tak najlepiej bym zrobił gdybym podjechał gdzieś do jakiegoś serwisu i by mi sprawdzili. Czy zatem możecie polecić jakiś serwis od klimy do mojej 416 w Łodzi?
Pozdrawiam
Piotrek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 16, 2011 18:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak masz uszkodzona chlodnice od klimy to jak chcesz zeby dzialala?? to tak jakbys mial uszkodzona chlodnice wody i pytal czy przez to Ci sie silnik przegrzewa )
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Czy zatem możecie polecić jakiś serwis od klimy do mojej 416 w Łodzi?
Najstarszy, moim zdaniem najlepszy i niestety najbardziej oblegany przez klientów w Łodzi serwis chłodnic i klimatyzacji mieści się przy ul. Śląskiej 42 (firma GRAPOW) ...
telefon: +42 674-37-73
godziny otwarcia: poniedziałek - piątek: 8-17, sobota: 9-13
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum