Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Witam serdecznie
Od kilku dni podczas skrętu w lewo w tylnym kole słyszę takie niepokojące stuki (tylko podczas skrętu) - nie wiem do końca ale podejrzewam amortyzator ... zatem ...
Znalazłem dwie oferty na allegro a niestety nie stać mnie na dosyć drogie zatem szukałem najtańszych - czy może ktoś jeździł na takich a jeśli tak to czy warto sie pakować w któreś z nich.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
WojtekD, zapraszam osobiscie do siebie po przepustnice, takze amorki uzywane mam w doskonalym stanie ale czuje ze u Ciebie winne beda tuleje wachaczy...
WojtekD, zapraszam osobiscie do siebie po przepustnice, takze amorki uzywane mam w doskonalym stanie ale czuje ze u Ciebie winne beda tuleje wachaczy...
Nowe tuleje wahaczy z Hondy u Tomiego to ZTCP koło 60 zł sztuka.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum