Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Mam problem. Moj Roverek juz prawie tydzien czasu stoi u mechanika bo ciagle cos mi tam wkreca ze duzo roboty z wyjeciem tej pompy bo w jakims tam dziwnym miejscu sie ona znajduje. Jutro mam juz ja miec w rekach:) W koncu. Chcialbym zapytac o jakis link gdzie mozna kupic taka pompe nowa, albo zregenerowac stara, lub kupic od ktoregos z forumowiczow uzywana. Ktore z tych rozwiazan jest najlepsze, wiadomo ze pod katem wydatkow rowniez? Jaki jest numer tej pompy? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tych pieknych aut jednak ostatnio troszke awaryjnych w przypadku mojego R620.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 01:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 14:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum