Wysłany: Sob Maj 03, 2008 10:25 A takie coś cyknęłam
Byliśmy wczoraj z Dawidem w górach trasą przez Czechy hehe.
Zatrzymaliśmy się w Karvinie i spotkał nas taki mały bonus:
Piękny
Przez szybkę było widać silnik
Leciałam do niego z połowy rynku, więcej fotek wstydziłam się cyknąć, bo i tak było widać, że się ślinię.
Dawid obiecał mi taki kupić
Aha ale te złote felgi mi się nie podobają i chciałabym z normalnymi srebrnymi
Oj ze srebrnymi to wygladalby jak fuuuuuj. Z czarnymi byloby lepiej niz srerbnymi, ale mysle ze zlote sa najlepsze Swoja droga wolalbym zobaczyc Porsche GT2 albo GT3 RS
Oj ze srebrnymi to wygladalby jak fuuuuuj. Z czarnymi byloby lepiej niz srerbnymi, ale mysle ze zlote sa najlepsze Swoja droga wolalbym zobaczyc Porsche GT2 albo GT3 RS
Hmm czarne tez mogą być... Też mi się wydawało, że nie lubię ferrari dopóki tego nie zobaczyłam
porsche jeśli chodzi o supersamochody praktyczne, chyba jak żadne inne auto z tego segmentu
Ale w tym segmencie nie chodzi o praktycznosc.
Samochody takie jak F430, murcielago, czy zonda to auta ktore mozna kochac. Porsche na ich tle wypada blado i jakos tak zwyczajnie. Tak jak golfy czy inne passaty na tle aut japonskich, brytyjskich...
_________________ obecnie MGF 1.8VVC 1997 i omega 2.6 V6 2001, był 620Si 1996
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum