Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Podczas jazdy słychać dość głośny szum dobiegający z tyłu samochodu. Sprzedający samochód twierdził, że to opony, ale ja nie jestem tego pewny, może to łożyska? Ktoś miał podobny problem?
Ostatnio zmieniony przez walkie Pią Lis 19, 2010 23:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 08:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
smukly_joe, podnies auto i kręcąc kołem przyłóż rękę do powierzchni opony.... jak bedziesz czuł "terkotanie" na dłoni, to masz wyząbkowane opony i to one mogą huczeć... tak było dwa tygodnie temu u mnie... A powodem mogą byc zużyte amortyzatory. Acha.. i nie sugeruj się badaniami sprawności tłumienia na stacji kontroli, tam niemal zawsze wynik jest w granicach 70-80% sprawności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum