Wysłany: Pią Lip 04, 2008 12:11 [R416] Jazda bez silnika krokowego
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Panowie mam pytanie czy jazda bez silnika krokowego jakos zle wpływa na funkcjonowanie samochodu ? Otóz wczoraj zepsół sie mój wogóle nie reaguje chyba sie spalił auto oczywiscie odpalało ale po chwili bez dodania gazu gasło. Pojechałem do znajomego mechanika i mówi mi zebym załozył sobie jakołs opaske na węzu od silnika krokowego do przepustnicy. Mocą scisku wyreguluje obroty. Moje wrazenia po przejechaniu dzisaj 100Km nadwyraz dobre wczsniej obroty lubiały sie przywiesic czasami szarpneło. Teraz wszytsko ladnie wskazówka ląduje na obroty jałowe, zero problemu z szapraniem zastanawia mnie tylko kwestia ssania podczas rannego zapalania. Jak myslicie beda problemy? dzisiaj odpalił bez problemu.Jak narazie widze same plusy i zastanawiam sie czy warto kupowac ten silniczek. Prosze o wasza opinie pozdrawiam. A i czy zna ktos namiary gdzie moge kupic nowy silniczek bo uzywka zawsze moze robic to co moj stary pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 17, 2011 21:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 12:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum