ja ostatnio ojcu zamowilem do focusa barum bravious i msuze powiedziec ze dobrze sie trzyma drogi napewno lepiej od moich dunlop sport 2000 ktore mam w roverze jednak na mokrej nawierzchni w zakretach sa straszne
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
ja ostatnio ojcu zamowilem do focusa barum bravious i msuze powiedziec ze dobrze sie trzyma drogi napewno lepiej od moich dunlop sport 2000 ktore mam w roverze jednak na mokrej nawierzchni w zakretach sa straszne
Polecam gorąco Conti PC2, miałem różne, dunlopki i barumy i pirelki, ale PC2 Continental jest nie do pobicia.
Polecam gorąco Conti PC2, miałem różne, dunlopki i barumy i pirelki, ale PC2 Continental jest nie do pobicia.
możesz rozwinąć czemu nie do pobicia, bo ostatnimi czasu conti mocno sie posypały w wielu testach... zresztą miałem rok temu conti w 225 na tyle w scorpio i niestety bez rewelacji
Testy, których nie jestem autorem mam głeboko
A nie do pobicia były owe conti z tymi oponami które miałem, czyli Dunlop SP 2000, barum bravuris, i jeszcze jakaś pirelka... P6000 zdaje sie, teraz mam w R75, Dunlop SP 3000 Sport 225x45x17 i stwierdzam, że sa może nie do d... ale za ciekawe nie są, zatem zakupię sobie na przyszły sezo SportContact 3, ale to już w zasadzie OT bo temat dotyczy auta w klasie r200, w r200 miałem te co wyżej i z nich conti było najlepsze pod względem przyczepności tak na suchym jak i na mokrym, pod wzgledem hamowania i poziomu głośności także było bardzo dobrze.
kolega do niedawna miał takie w civie i bardzo sobie chwalił a muszę powiedzieć ze jeździ naprawdę dynamicznie poza tym jak dla mnie Brigestone to światowa czołówka
nie wiem czy w ZRkach czasem nie bylo farycznie większych kół niz w R200 :!!: napewno w ZR160 są większe, wiec warto to sprawdzić. bo może się okazać, ze ten profil 55 wcale nie jest taki za duży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum