Witam wszystkich użytkowników!
Jetem szczęśliwą posiadaczką czerwonego MGF 1.8i z 1996r.
Co prawda zarejestrowałam się na forum jakiś czas temu, ale witam się dopiero teraz, bo przyszła wiosna i wyciągnęłam swoje auto z garażu
Pozdrawiam wszystkich miłośników i życzę przyjemnego weekendu
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 22:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spocik bardzo chętnie, 18 maja akurat mam wolne
Co do sprawności autka, to jeździ Ale i tak trzeba przy nim posiedzieć, bo mam wahacz do wymiany i jeszcze jedną przypadłość: jak włącza się chłodzenie, to coś (pewnie wiatrak) strasznie buczy. Może jakiś syf tam wpadł, może coś sie poluzowało, nie wiem. Trzeba będzie się wybrać do mechanika.
Ale ogólnie sprawuje się dobrze
ernesto napisał/a:
A ja Cie chyba wczoraj widziałem na BP przy Kapelance..
pzdr
E
To nie byłam ja. No chyba, że ktoś wytargał auto z garażu bez mojej zgody
Na co dzień jeżdżę Peugeotem 205, więc w MGF spotkać mnie można tylko od święta. Chociaż pogoda coraz lepsza, więc pewnie będę częściej do niego wsiadać. A wtedy okolice Ruczaju moje
Oczywiście wiem gdzie serwisować autko Już mi go tam w zeszłym roku podnosili, bo za nisko siedział.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum